MONSTRIBE

Monstribe CrewДнес Monstribe е една от най-добрите групи на балканите, която има собствена школа в гр. София, в която всеки уикенд се провеждат брейкденс уроци. Целта им е да развиват брейкденса в България. Развитието на всеки брейкденс танцьор зависи не само от тренировките му, но и от събитията и състезанията, които посещава. Срещите с други танцьори силно влияят на амбицията и стимула на всеки да се развива и става по-добър в сферата на танците.

В България се организират много малко състезания. Поради малките бюджети наградите са символични, а чуждестранни гости не се канят. Целта на Monstribe е да създадaт и организират ежемесечен брейкденс и хип-хоп турнир, в който танцьори от всички балкански страни да участват и обменят опит.

През 2003 г. членовете на софийския брейкденс отбор „Юнайтед про” и врачанския „Монстер скуад” решават да обединят силите си и създават брейкденс групата Monstribe. Тази коалиция води до бърза обмяна на опит между членовете на отбора и не след дълго момчетата започват да печелят популярност в танцовите среди в България. Благодарение на усърдния им труд и всекидневните тренировки Monstribe заемат челно място на българската брейкденс сцена. Отборът печели състезание след състезание и групата взимат участие като съпорт на различни артисти и също така представят самостоятелни шоута на различни събития, промоции и партита.

През последните години Monstribe се разраства и набира още по-голяма популярност като печели редица национални и международни турнири, провеждащи се на балканския полуостров.

 

 
 
previous next
X