Билети

Билети

Билети за събитието може да намерите и закупите от платформата на Eventim.

Официален водещ на гала церемонията на едно от най-знаковите музикални събития в страната 359 Hip-hop Awards е 5-кратният носител на титлата „Най-добър рапър“ 100 Kila. Той ще бъде в компанията на своите очарователни ко-водещи – певицата и телевизионен водещ Елена Брусарска и журналистката Калина Паскалева.

Церемонията ще бъде една от най-стилните правени досега и по традиция ще се проведе в топ локацията на София – зала EFE Hotel Marinela, на 8.02.2018 година, от 20.00 часа.

По време на гала церемонията участие ще вземат емблематични имена от комерсиалната и ъндърграунд хип-хоп сцена като: Dim4ouAlex P, SECTAMurda Boyz, Големия & NOMEBUSKEIS, Веси Бонева и Светлин Къслев.

След като разберем кой е Рапър на годината, който ще получи своята награда лично от 5-кратния носител на титлата 100 Kila, вечерта ще продължи с разбиващо хип-хоп after party, с участието на 100 Kila, Dim4ou, Diona, Dj George и DJane Alexa.

Официален фотограф на събититето е Иван Ерменков.

Билети от мрежата на Eventim, а VIP куверти да заявите на лично съобщение във facebook страницата на 359 Hip-Hop Awards или на 0879 44 44 85.

Всичко за събитието можете да следите на 359awards.com и във facebook.

Само за церемония награди  – 20 лв. правостоящи на коктейлни маси   за 1 бр. място , масата позволява от 4 до 6 бр. човека максимум и 50 лв. ВИП седящи за 1 бр. място. Сепарето е за 12 човека и в цената на билета влиза консумация  с алкохолни и безалкохолни напитки и лек кетърниг за цялото сепаре.

 

Само за after party  ВХОД – 20 лв.  
 

Тази година отново залата ще бъде превърната в нощен хип хоп клуб със сепарета и достатъчно място за танци. На церемонията и на концерта след това ще се допускат само лица с навършени 18 години, лица под 18 години не се допускат дори и с придружител! Дрес код : официален или спортно елегантен. На събитието няма да се допускат лица с анцунзи и не спазили дрес кода,без значение дали са закупили билети. На входа ще има засилен фейс контрол и охрана и лица,които носят дори и лично оръжие също няма да бъдат допуснати до събитието.

Повече информация за събитието може да намерите на www.359awards.com