Angel & Moisey feat. Krisko, Pavell & Venci Venc’, Dexter – Znaesh Li Koi Vidyah

знаеш ли кой виддях 2 Един от най-симпатичните тандеми в новата българска музика избухва отново със супер модерно парче, впечатляващо видео и абсолютно неочаквана колаборация.

Ангел & Моисей събират цялата си любима банда – Криско, Pavell & Venci Venc’ и талантливия музикален продуцент Dexter в новия сингъл „Знаеш Ли Кой Видях“?

Стана традиция Ангел и Моисей да задават въпроса на лятото. След като през изминалата година техните фенове се посрещаха с въпроса “Кой ден станахме?”, сега имат повод да сменят паролата и да започнат да се питат един друг – “Знаеш ли кой видях, брат?”. Ангел и Моисей, които още във формата X Factor се заявиха като едни от най-смелите експериментатори в новата българска музика, този път наистина изненадаха всички с новата си песен, в която участие взимат още четирима членове на приятелския им кръг – Криско, Pavell & Venci Venc’ и талантливата нова звезда в музикалната продукция – Dexter, който съвсем наскоро пусна и дебютния си сингъл Teenager Love. И двете нови продукции са в каталога на Вирджиния Рекърдс.

Парчето е заразен клубен трак с мощен бийт, подчертан от индивидуалното присъствие и куплети на всеки един от артистите. Парчето е комбинация от шест различни куплета, в които всеки един от артистите разказва своята версия за това кого е видял или не е успял да види.

Музиката, текстът и аранжиментът на парчето са дело на шестимата. Бийтът е създаден от Павел Николов, а за аранжимента и модерното звучене на трака отговорен е Васил Иванов – Dexter.

Супер впечатляващото като визия видео е дело на голям и ентусиазиран екип. Режисура и монтаж – BashMotion, оператори – Павлин Иванов–Bash и Стефан Геков UFO. Интересните сценографски решения и стайлинг са дело на талантливите дизайнерки Ади и Жужа от Дизайнерско Студио 2-те. Красотата в клипа се дължи на елегантното присъствие на моделите от Visage Model Group.

 

 
 
previous next
X