Криско ft. Бобо & Лора Караджова – Министърът На Веселието

Министър на веселиетоБийтмейкър машината Криско обединява своя неподражаем стил с харизматичния вокал на R‘n’B принцесата Лора Караджова и виновникa за хип-хоп ренесанса Бобо.

След тоталния си хит от началото на 2013 година “Drop Some”, силната колаборация с Deep Zone и незабравимото си включване в хипер заразния нов сингъл на Ангел и Моисей “Знаеш Ли Кой Видях?”, Криско е готов да препълва клубовете с манифеста на парти хората – “Министърът на веселието”.

По традиция, парчето е изцяло дело на носителя на приза “Бийтмейкър на годината” на BG Hip-Hop наградите. Музиката, текстът и аранжиментът са създадени от Криско. Парчето е записано още през ноември 2012 година, но резултатът от записите се оказва толкова откровено летен, че тримата изпълнители решават да го пуснат, когато дойде точният момент и температурата навън стане подходяща.
Визуализацията на парчето е дело на гуруто в родното производство на музикални клипове – BashMotion. Във видеото двете лоши момчета Криско и Бобо заедно с не по-доброто момиче Лора попадат зад решетките. Част от кадрите на Криско са заснети и на фона на пустинен пейзаж.

 

 
 
previous next
X