ZAGLAVNA SNIMKA NA ALBUMAПървите номинирани в Топ 7 се качиха на сцена на Yalta Club в 359 ROOM

Първото официално пре парти по случай годишните хип хоп награди стартира бурно.

На сцената на 359 Room, в Yalta Club се качиха Kaskata, DRS и Spens.

Изпълнителите не скриха, че са развълнувани за номинациите си и побързаха да призоват феновете им да гласуват да тях.

Kaskata зарадва феновете си, като изпълни хитовете си „Кино“ и „Къде е минди“, а NDOE, който получи номинация в категория Песен на годината за 2014  за „10 от 10“ One Shot, шеговито се закани, че ще надмине по гласове Криско и Мария Илиева с „Видимо доволни“.

Освен купона, който спретнаха емблематичните DRS, NDOE представи и ексклузивно част от предстоящия ремикс на хитовото си парче „Каше“, което ще бъде в колаборация  с 100 Кила.

Групата зарадва публиката с класиките „Чичо Митко“, „Знак ми дай“ и още много други.

След тях на сцената се качи и SPENS, който също сподели, че се вълнува и благодари на 359 HIP HOP AWARDS за номинациите си.

Рапърът е номиниран за Песен на годината с „Палим, палим“, Най-добра хип хоп колаборация за песента си „Велика България“ със Сантра,  Най-добър рапър за 2014 година и не на последно място, турнето HIP HOP HISTORY REPEATING също получи номинация.

Спенс  изпя хитовете си парчета „Палим, палим“, „Долна кифла“ и класиките „Ти на вярно си прав“, „Дамата в зелено“ и още много други.

Цяла вечер гостите и изпълнителите се забавляваха с много хип хоп, стриктно подбран от DJ Chukee, a компания на сцената му правиха и момичетата от Free Dance Agency.

За доброто настроение и дух на изпълнителите се погрижиха партньорите на събитието – Jameson, Absolut, Red Bull и Jagermeister, а ексклузивни интервюта и кадри от събитието ще видите в дневниците на 359 HIP HOP AWARDS 2015 в официалния канал на наградите и в медийните партньори на събитието – VBOX 7.

Следващото парти е на 17.01 (събота), когато специални гости ще бъдат DEE&X, Сарафа, E.C.C.C., Dj Chukee, Djane Nora Gold .

До тогава, гласувайте и подкрепяйте любимите си изпълнители със смс-и, On line гласуване в сайта 359 HIP HOP и 359 AWARDS.

Comments.

Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

Leave a Reply.

* Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>