centeo-2957Подготовката за третите български хип хоп награди тече с пълна сила

Еуфорията около наградите е пълна! Всички линии и форми за гласуване са активни и вече цяла седмица, феновете гласуват за своите фаворити в над 15 категории.

По покана на емблематичният български водещ – Ники Кънчев, номинираните в дебют на годината – RDXI и 5 Стотака гостуваха в предаването Ники Кънчев “Шоу “ по Дарик Радио.

Любимият водещ на няколко поколения българи се оказа, че доста разбира от хип хоп музика. Заедно с RXDI и 5 Стотака обсъдиха почти всички категории номинации и споделиха пред водещия как се чувстват като номинирани, какво мислят за колегите си, с които са номинирани в една категория и разбира се какво очакват от 359 HIP HOP AWARDS 2015.

Купонът в студиото завърши с премиера на последния проект на 5 Стотака, който е в колаборация с американския изпълнител Rob Grounds и ще можем да чуем и видим в началото на лятото.

Освен това гостуване на номинираните в топ 7 за дебют , все по-често ще виждате любимите си артисти в радио и телевизионни предавания, ако пък искате да ги видите на живо – посетете следващите официални пре партита, които може да видите ТУК.
До тогава може да гласувате Online или с SMS за любимите си изпълнители ТУК!

Снимките са любезно предоставени от Centeo Productins

Comments.

Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

Leave a Reply.

* Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>